< Google Analytics Alternative

San Marco Панагюрище , Шоурум "Наслада "

 

 

За нас

San Marco Панагюрище

Шоурум «Наслада»  "Сан Марко-Панагюрище "ЕООД

се занимава с дистрибуция на бои, декоративни мазилки и строителни системи и е представител на

Colorificio San Marco S.p.A за облас Пазарджик

Предлагаме богата гама от материали, предназначени за справянето с конкретни проблеми в строителството. Качеството им е подкрепено със съответните сертификати.

Компания с 80 годишна история, включваща 11 фабрики и 8 бранда в портфолиото си и е
позиционирана като една от лидерите в бранша. 5% от годишните приходи се инвестират в изследователска дейност,
свързана с разработването на нови продукти. Тези инвестици
и ни помагат да сме в крак с изискванията на пазара и новите
тенденциите в интериора и екстериора.
Принципите ни са предлагането на качествен продукт и качествен сервиз. Непрекъснато работим в посока улесняване и
усъвършенстване процеса на работа.
ПРЕДЛАГАМЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЛАГАНЕ НА ВСИЧКИ ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ  СЪС СТАНДАРТНИ И НЕ СТАНДАРТНИ ТЕХНИКИ НА ПОЛАГАНЕ !
 
  • Днес, на световния пазар има повишено търсене на научно проверена и сравнима информация за екологичните показатели на продукти и услуги. Търсенето идва от няколко посоки на пазара, като основната е във веригата за използването на екологично чисти суровини, за разработване на продукти и "зелените" обществени поръчки. Международна EPD ® система има амбициозната цел да подпомага и подкрепя организациите да комуникират по повод екологичните характеристики на своите продукти (стоки и услуги) по един надежден и разбираем начин. Декларация за опазване на околната среда е дефинирана в ISO 14025, както количествени данни за околната среда за продукт с предварително зададени параметри в категориите въз основа на серия от стандарти ISO 14040, но не и с изключение на допълнителна информация за околната среда. В декларации за продукта и тяхното въздействие върху околната среда (EPD ®) се добавят няколко нови измерения на пазара, за да се информира за екологичните показатели на продукти и услуги с основните характеристики и ръководни принципи, в резултат на редица предимства както за организации, които създават EPD ® S, както и за тези, които се възползват от EPD ® информация. През януари 2011 г. COLORIFICIO SAN MARCO е награден за EPD сертификация за следните продукти: Marmorino Classico, Antica Calce и Intonachino Minerale.

  • Лабораторията на GFC Chimica, е една от най-модерните лабораторий в Европа в областта на характеризиране и сертифициране на бои, лакове и декоративни покрития.
    Компания, работи в тясно сътрудничество с университети и високо квалифицирани субекти, работещи в областта на развитието и изследването на съвременните ондустриални материали. Много от проектите са разработени съвместно с водещи университети и компании, световни лидери в света на химикалите.
    След задълбочени изследвания, преа 1996г., лабораторията на GFC Chimica издава сертификат на Colorificio San Marco за Fumex 2 Finiture, Maius Satinato и Maius Opaco. Последните продукти са с антибактериална основа и намират приложение в медицинския, хранително-вкусовия и други сектори, където има повишени изисквания за чисти продукти.

  • През ноември 2001 г. компанията постига сертификация на системи за качество, съответстващи на новата UNI EN ISO 9001: 2000, която осигурява качество в областта на проектирането, производството, монтаж и помощ. Сред важните промени в новата норма е отделено по-голямо внимание на удовлетвореност на клиента, както и на управлението на ресурсите.

  • През юни 1998 г.компанията получи престижното признание: Международния орган за сертифициране "Det Norske Veritas" който установи, че системите за качество прилагани от Colorificio San Marco отговаря на всички реквизити на нормата UNI EN ISO 9002 в областта на производството, продажбите на бои, лакове и специализирани продукти предназначени за използване в строителството,”направи си сам” и професионалните сектори. 
 

гр.Панагюрище

ул. Оборище 23 А

   Tel: 0889902405 : 0884018990

   Email: naslada@sanmarco-pan.com

 Следвайте ни  - 

© 2018 - 2024 Всички права запазени
[google-site-verification: google3b634c48e5c55834.html]